Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Michael Jackson Tribute Party @ Sash Cocktail Bar!!!
Mier Dec 07, 2011 3:17 am Scris de Sash Cocktail Bar

» casino free slot tournament las vegas
Mier Aug 03, 2011 3:08 am Scris de Vizitator

» гинеколог цена
Lun Aug 01, 2011 12:59 pm Scris de Vizitator

» backlink url backlink services
Dum Iul 31, 2011 10:55 pm Scris de Vizitator

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Dum Iul 31, 2011 5:29 am Scris de Vizitator

» Thriller X_X
Joi Iul 28, 2011 9:45 pm Scris de xAppleHeadx

» RoyarotahSS
Dum Iul 24, 2011 2:24 am Scris de Vizitator

» sabyLadyKeypeSS
Sam Iul 23, 2011 8:48 pm Scris de Vizitator

» Продвижение неизбежно
Sam Iul 23, 2011 4:04 pm Scris de Vizitator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

In jos

CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

Mesaj  Miana la data de Dum Noi 15, 2009 3:16 pm

Sper sa va placa.Daca citiri atenti numele celor care au vb cu el ve-ti descoperi ceva...cei care vb cu mine de aici isi vor da seama

SPEAKER: Michael e aici, suntem pregătiţi să pornim!
MSMITTENS:Cineva care nu a putut accesa chatul, m-a rugat să te întreb ce mai faci şi de ce ai planificat îmtâlnirea chat cu fanii?
MICHAEL: Sunt bine şi fac asta pentru că îmi iubesc fanii şi vreau să comunic cu ei. Cred că este o tehnologie uimitoare, de pionierat, doar splendid. Pot spune ,,bună,, unor prieteni? Bună Lisa Marie, bună Paul McCartney, bună domnule Disney, salutări tuturor prietenilor din Gary, Indiana. Nu îmi vine în minte nicio glumă bună pe care aş putea să o spun acum.
BRANDON: Sunt un fan de mult timp, sunt loial pasiunii mele pentru tine şi vreau să ştiu cum reuşeşti în ciuda presei ce te atacă să mergi mai departe în cariera ta şi să faci o treabă aşa de grozavă, demnă de un megastar rock? E oare responsabilă de optimismul tău frumoasa soţie sau sunt şi alte motive?
MICHAEL: Nu contează ce spune presa despre mine, toate ştirile sunt gunoaie, ca mâncarea de fast-food. Eu înaintez în cariera mea pentru că am vise şi sunt un vizionar. Parcă aş avea o armură în jurul meu, ca pielea de rinocer. Mulţumesc de întrebare.
BRUCE ROSS: Cum ţi-a schimbat mariajul cu Lisa Marie viaţa?
MICHAEL: Cred că noţiunea de familie alături de ea a devenit mai amuzantă. Cu toate că eram într-o căsuţă 10 Jackson, făceam anumite lucruri în momente diferite, iar acum cu Lisa învăţ adevărata valoare a iubirii. Mă dăruiesc 100%. Până acum totul e destul de jovial în casa noastră.
SAM: O poveste din presa din Marea Britanie prevede un divorţ. E adevărat?
MICHAEL: NU mai crede gunoiul de tabloid. Nu-ţi cheltui timpul şi banii. Nu, nu e adevărat. Dacă mă auzi pe mine spunând asta, da, e adevărat, dar din moment ce presa de scandal a scris chestia asta, eu sunt aici să spun că articolul lor e fals.
SIBIS: În interviul cu Oprah ai spus că vrei să-ţi formezi o familie. Se apropie termenul mult aşteptat?
MICHAEL: Da, e visul meu. Vreau să am copiii mei şi vreau să adopt copii din toată lumea, vreau să nu fiu restrâns teritorial.
MARIA K: Cum a fost să lucrezi cu sora ta,Janet, la videoclipul ,,Scream,, şi cu Lisa la ,,You are not alone,,?
MICHAEL: O întrebare grozavă! Presa născoceşte tot felul de lucruri nebuneşti şi stupide pentru ca oamenii să le cumpere revista şi să le citească rândurile. M-am distrat grozav muncind cu sora mea, nu o văzusem de mult timp pentru că amândoi eram foarte ocupaţi cu propriile proiecte şi acum a fost ca o reuniune. Sunt cel mai apropiat de Janet dintre toţi cei din familia mea. Am fost foarte emoţionaţi, am plâns, am râs. Venea la mine şi era iritată de articole din presă. I-am spus că trebuie să fie mai luptătoare. M-am distrat mult cu Lisa, dar când regizorul a spus: ,,Acţiune!,, , a devenit foarte timidă.
DANIEL: Dacă ai putea întâlni un om, mort sau viu, şi ai vorbi cu el pentru o oră, cine ar fi acea persoană şi de ce ai alege-o?
MICHAEL: Probabil l-aş alege pe Michaelangelo pentru că a fost un artist fenomenal. Cred că am înţeles ce voia el să transmită, cu toate că a fost criticat. A fost un artist adevărat. A disecat cadavre, ceea ce era ilegal pe vremea aceea, dar dorea să fie anatomic cât mai precis. Mi-ar plăcea să stau şi să vorbesc cu el.
AL&MEG: Vrem să ştim ce te-a inspirat, ce te-a motivat să devii atât de dedicat acţiunii de caritate pentru copii. Credem că ce faci tu e cu adevprat minunat. Asta e ce le trebuie copiilor când vremurile sunt atât de grele.
MICHAEL: Îmi pasă de soarta copiilor. Vreau să le îmbunătăţesc viitorul. Sunt puţin speriat de ce promite să aducă viitorul. Îi iubesc sincer şi îmi pasă de ei. Îi voi ajuta mereu. Când sunt în turneu, vizitez spitale, copii bolnavi. În Neverland, avem mulţi copii bolnavi pe care îi tratez. Fac asta la câteva săptămâni. Fac asta pentru că îi iubesc şi îmi pasă.
FARFLY: Mă întrebam dacă te vom mai vedea în filme de stil vechi precum ,,Thriller,, sau ,,Moonwalker,,?
MICHAELl: Ador asta, acest lucru mă motivează să muncesc continuu. Nu e doar un material video, cu imagini şi grafică, e o mică poveste, cu introducere, cuprins şi încheiere. Dar necesită cel puţin 6 sau 7 luni pentru a fi produs un asemenea film. Dar visul meu e să îmbunătăţesc filmele şi voi mai face asemenea proiecte. Un mic anunţ acum: Nepoţii mei sunt aici şi vor şi ei să asculte!
DIN ALASKA: Pari interesat de culturile omenirii. Ai studiat şi Nordul? Eu trăiesc într-un sat de eschimoşi, viaţa e diferită aici. Dacă vei vizita locurile astea, oamenii te vor inspira. Ai călătorit vreodată pentru a căuta inspiraţia?
MICHAEL:Da. Mi-ar plăcea să ajung în Alaska într-o zi, am zburat deasupra ei. Iubesc să călătoresc. Dacă voi primi mai multe invitaţii, poate voi veni şi în Alaska.
FROGBELLY: În cântecul ,,Childhood,, , ai mărturisit că nu ai avut o copilărie normală. Ce-ţi lipseşte cel mai mult din plăcerile tinereţii naive?
MICHAEL: Micile lucruri pe care le fac copiii, să ai un prieten, să mergi la o petrecere, să ai un Crăciun, o zi de naştere. Când eram mici, eu şi fraţii mei eram privaţi de toate astea, auzeam de aşa ceva, dar nu ne bucuram niciodată de ele. Mulţii copii primesc aceste lucruri fără să le ceară. Încă nu mi-am sărbătorit ziua de naştere, dar poate mai e timp să fac şi asta.
APPLEHEAD: Sunt unul din prietenii lui Applehead, ghiceşte cine, familia Matters. Care e cântecul tău favorit de pe albumul ,,HIStory,, . Spune-i Lisei şi lui Janet că le salut.
MICHAEL: Ştiu exact cine eşti (răzând). Cântecul meu preferat...hm, e greu, probabil ,,Childhood,, sau ,,Earth Song,, sau ,,Stranger in Moscow,, . De abia aştept să te văd. Spune-le rudelor salut din partea mea.
MR POTTER: Ai vrut vreodată să cânţi în faţa unui public restrâns în locul unei mega-producţii?
MICHAEL: Da, cred că aşa se dovedeşte un performer adevărat, e capabil să cânte în faţa audienţei, oricât de mare sau mică e ea. Dacă poţi să relaţionezi cu un grup mic, magia începe să se petreacă. Încep să cânt în astfel de concerte. Chiar de Crăciun, sunt într-un concert la HBO, cu o tentă mai intimă. E restrâns. Îmi permite să fac lucruri pe care nu le fac de obicei.
GARY: Vreau să ştiu care e cântecul tău preferat dintre toate cele pe care le-ai înregistrat şi vreau să ştiu dacă îl mai ai pe Bubbles pe care l-am văzut într-un joc video cu tine?
MICHAEL: Să aleg un cântec... e dificil, cred că ,,Ben,, , ,,Got to be there,, şi alte melodii mai vechi de-ale mele. Bubbles este încă în viaţă, este animalul meu de companie. E uriaş şi mănâncă din greu: pizza, îngheţată, snack-uri.
MJJ: Ce altceva ai dori să mai realizezi în viaţă?
MICHAEL: Ador filmele. Aş vrea să fac filme, nu doar să apar în ele, dar să le şi regizez. Îmi plac desenele animate.
BRETT: Dacă ai putea fi un supererou, ca Batman sau Superman, cine ai alege să fii şi de ce?
MICHAEL: Îmi place Batman. Dacă ar trebui să aleg unul, aş fi Morph din X-men. Se transformă constant. Se poate teleporta, e interesant şi uimitor penru mine. Nu e la fel de popular ca ceilalţi, dar tot e fermecator.
DARKAN: Vei organiza un turneu şi în America?
MICHAEL: Nu sunt sigur, nu programăm decât în ultima clipă, e spontan. Ar fi drăguţ, dar nu ştiu.
JIM: Vreau să ştiu dacă ţi-ar plăcea să fii în locuri publice fără să fii recunoscut.
MICHAEL: M-am şi deghizat pentru a nu fi recunoscut. Vreau să merg oriunde vreau, ca Morph, să mă transform, nimeni să nu ştie cine sunt. Mi-ar plăcea sp fac asta.
ALLY: Michael ai o voce uimitoare. Cine te-a influenţat artistic?
MICHAEL: Mulţumesc pentru compliment. Pot spune sincer că prima mea iubire a fost muzica clasică, Tchaikovsky. Richard Rodgers şi Oscar Hammerstein. Îmi place show-ul de bună calitate şi entertainerii care reuşesc să ofere un astfel de spectacol.
MARYLIE: În interviul tău de la ABC cu Diane Sawyer ai spus că te voi muta din ţara? Mai e valabil?
MICHAEL: Da.
RROS: Care e locul tău preferat de pe glob?
MICHAEL: America de Sud sau Africa. Iubesc oamenii de acolo şi cultura lor.
BLONDIE 101: Ce te-a inspirat în ,,Beat it,,?
MICHAELl: Quincy Jones mi-a cerut să scriu pentru albumul ,,Thriller,, un cântec cu influenţe rock. Am acceptat provocarea. Am fost în studio şi melodia mi-a venit pur şi simplu, orice proces de creaţie e diferit. La ,,Beat it,, , treaba a fost atât de rapidă, încât am rămas uimit. Am vrut să trasmit faptul că nu trebuie să porneşti un război, dar nici nu trebuie să fugi de violenţă cu laşitate.
BRANDON: Vin dintr-o familie numeroasă. E greu să observ conflictul dintre tine şi sora ta, La Toya. Îmi pare bine că eşti matur şi nu o bagi în seamă.
MICHAELl: Mulţumesc foarte mult.
CURVEBALL: Va mai fi şi un alt album?
MICHAEL: Îmi place să creez muzică, dar nu ştiu sigur, cred că va fi ultimul meu album.
MIDWAY GAL: Cum ai intrat în muzică?
MICHAEL: Nu cred că pot să răspund fără să mă adâncesc în filozofie. Nu am luat iniţial lecţii de muzică sau dans. Eram o familie în care se cânta foarte mult. Urmăream show-uri la TV. Ne distram snguri. Mutam mobila din cameră şi dansam. Cred că trebuie să fii născut să faci un lucru, tu eşti dator să şlefuieşti darul. Aşa am simţit mereu. Îmi amintesc că atunci când ploua şi eram mici, noi compuneam cântecele. Eu şi Janet aveam un joc muzical în timp ce spălam vasele. Cred că în zilele noastre copiii nu mai fac asta. A fost destinul nostru.
EVAN BEEVU: Tu ai avut ideile tuturor videoclipurilor?
MICHAEL: Nu toate, majoritatea. Multe concepte le-am văzut eu. După ce am cântat ,,Thriller,, am ştiu că îmi trebuie un videoclip. Un tip simplu merge la iubita lui şi îi spune că e diferit. A fost nostim. ,,Beat it,, a fost altă idee de-a mea, rivalitatea între găşti, cu puţin iz western. Am vrut membrii de gaşcă reali, să văd violenţa aceea, nu mimată, ci experimentată în caracter, în haine, în atitudini.
MARIA K: De ce melodie eşti cel mai mândru?
MICHAEL: E foarte greu să răspund la întrebare pentru că nu sunt femeie, dar a compune un cântec e ca şi cum ai naşte un copil. Iubesc toate melodiile. Cred că ,,We are the world,, este favorita mea. Sunt mândru că am strâns atâţia oameni, era ca o rugăciune împlinită când am auzit în maşina mea că toate posturile de radio o difuzau. Cred că mi-au venit lacrimile de fericire.
MJJ: S-a zvonit şi ştiu că urăşti rumorile că vei publica o altă carte. Plănuieşti apariţia unei alte cărţi? Dacă da, ce va conţine?
MICHAEL: Am scris un volum numit ,,Dancing the dream,, . Are o tentă mult mai biografică decât Moonwalk, nu am discutat despre scandalurile din presă, cred că de asta oamenii nu prea au fost interesaţi de ea. Sunt eseuri care vin din inima mea, gânduri, impresii puternice pe care le-am aşternut de-a lungul turneului. Nu plănuiesc să mai public ceva. Dacă vrei să-mi verifici starea de spirit, cumpără albumul cel nou, e o carte muzicală.
GEMSEEKER: Unde şi cum ai învăţat Moonwalkul? E aşa grozav.
MICHAEL: Îţi mulţumesc mult. Mi-a plăcut dansul care oferă iluzii, e un pas care parcă sfidează gravitatea, am lucrat mult la el. Am învăţat nişte trucuri şi de la Marcel Marceau. Dar mulţi paşi au venit din inima mea. Mulţi paşi vin şi din comunitatea de afro-americani. Din Charleston şi alte dansuri de afro-americani. Noapte bună tuturor, mulţumesc mult de conversaţie.
avatar
Miana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 899
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 46

Sus In jos

Re: CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

Mesaj  Diana.. la data de Dum Noi 15, 2009 7:55 pm

ce frumos e interviul..ai vorbit si tu cu el...corect?
I love you Very Happy Very Happy
avatar
Diana..
Invincibile
Invincibile

Numarul mesajelor : 933
Reputatie : 7
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 23
Localizare : Suceava

Sus In jos

Re: CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

Mesaj  Miana la data de Dum Noi 15, 2009 9:07 pm

Diana.. a scris:ce frumos e interviul..ai vorbit si tu cu el...corect?
I love you Very Happy Very Happy
vad ca mai recunoscut Very Happy lol!
avatar
Miana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 899
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 46

Sus In jos

Re: CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

Mesaj  Vizitato la data de Dum Noi 15, 2009 10:14 pm

frumos interviu Maria... am observat si eu ca ai vorbit cu el Very Happy
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: CONVERSATIE INTRE MICHAEL JACKSON SI FANI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum