Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Michael Jackson Tribute Party @ Sash Cocktail Bar!!!
Mier Dec 07, 2011 3:17 am Scris de Sash Cocktail Bar

» casino free slot tournament las vegas
Mier Aug 03, 2011 3:08 am Scris de Vizitator

» гинеколог цена
Lun Aug 01, 2011 12:59 pm Scris de Vizitator

» backlink url backlink services
Dum Iul 31, 2011 10:55 pm Scris de Vizitator

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Dum Iul 31, 2011 5:29 am Scris de Vizitator

» Thriller X_X
Joi Iul 28, 2011 9:45 pm Scris de xAppleHeadx

» RoyarotahSS
Dum Iul 24, 2011 2:24 am Scris de Vizitator

» sabyLadyKeypeSS
Sam Iul 23, 2011 8:48 pm Scris de Vizitator

» Продвижение неизбежно
Sam Iul 23, 2011 4:04 pm Scris de Vizitator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


PARERI SI TEORII

In jos

PARERI SI TEORII

Mesaj  Miana la data de Mier Sept 09, 2009 1:09 am

AS VREA SA STIU SI EU PAREREA VOASTRA DE CEEA CE SCRIE MAI JOS.SA NU CREDETI CA IL VORBESC DE RAU PE MIKE....ASTA NU AM SA FAC NICIODATA IN VIATA MEA DAR VREAU SA STIU SI EU PAREREA VOASTRA.

as vrea sa comentam acest articol impreuna spuneti-Au trecut trei săptămîni şi mai bine de cînd Michael Jackson a murit, dar şuvoiul de ştiri nu s-a oprit. Presa americană încearcă cu disperare să obţină o imagine a sicriului cu capacul ridicat sau să-şi facă măcar o idee unde e acum trupul lui. Sau unde va fi înmormîntat. Ancheta trenează, legiştii au amînat cu încă două săptămîni concluziile autopsiei. Lumea vrea explicaţii şi dovezi. În lipsa lor, teoriile conspiraţioniste înfloresc. De ce atîta mister din partea familiei Jackson şi a autorităţilor? Chiar dacă nu vor afla niciodată răspunsurile, oamenii îşi pun întrebări. Iată cîteva dintre enigmele nedesluşite pînă la această oră ale morţii lui Michael Jackson.

Conferinţa de presă

Pe 3 martie, Michael a fost la Londra, la ultima întîlnire cu presa. O întrevedere de 4 minute, din care a vorbit doar 10 secunde. A repetat întruna „Asta e!“, numele generic al turneului, şi a subliniat că „e ultima dată“. Pentru fanii care îl cunoşteau bine, parcă nu era Michael. A apărut cu 90 de minute întîrziere, cu un mers şi gesturi atipice, un zîmbet tîmp şi străin. Pielea feţei avea altă nuanţă, părul era altfel, forma capului, dinţii, despicătura din bărbie semănau mult, dar parcă nu erau ale lui. Schimbările se explică prin chirurgie estetică, perucă, dar pentru vocea schimbată, mai groasă şi chiar cu alt accent, nu există o explicaţie de bun-simţ. Degetele butucănoase, palma mai lată, fără petele date de vitiligo, şi o altă hartă a liniilor din palmă , au fost indicii care i-a convins pe unii că era o dublură. În plus, acel Michael nu ştia cum să aranjeze microfonul. Celebrul lui nas, operat şi răs-operat, era perfect, şi mai lung.

Ultima repetiţie

Pe 23 iunie, cu 48 de ore înaintea atacului de cord, Michael a făcut o repetiţie generală la Staples Center. Dovada: patru poze şi un film video. Fotografiile au fost luate la puricat. Michael are părul creţ, iar într-o filmare din aceeaşi seară în care era în sală şi mesteca gumă, are părul drept. Poza care i-a revoltat pe internauţi este cea în care cîntăreţul este în faţa cuvintelor „This Is It“. Al doilea „S“ nu este complet , ceea ce înseamnă că poza a fost prelucrată. De ce s-a oferit presei o poză trucată? De ce era necesar tocmai acel decor? De ce atîtea instalaţii şi schele complicate şi costisitoare pentru o repetiţie? Dar cea mai năucitoare întrebare este: de ce în înregistrările filmate nu apare acelaşi decor, dacă fotografiile şi imaginile video au fost luate la aceeaşi repetiţie? Şi de ce filmarea e atît de proastă (pentru o companie ca AEG e chiar ruşinos), iar fotografiile atît de bune?

Cît de bolnav era Michael?

Nu suferea cu nimic. Acestea au fost primele constatări ale autopsiei. Fusese verificat de sus pînă jos cu 6 luni înainte de concerte şi fusese găsit ok. Cum poate un om tînăr şi sănătos să moară brusc? Michael era vegetarian convins, îl obseda longevitatea, făcea fitness, se înconjurase de medici care îi tratau fiecare sughiţ. Totuşi, casa lui arăta ca un spital: flacoane de medicamente, tuburi de oxigen, perfuzii. Ziarele britanice au spus că acesta lua zilnic 40 de Xanax-uri. Imposibil să se mai scoale cineva a doua zi după asemenea tratament. Alte ziare au zis că stătea anesteziat cîte 72 de ore. Nicio anestezie nu ţine atît. Cum ar fi putut să facă aşa ceva un tată care-şi iubea atît de mult copiii? De ce a angajat un cardiolog şi nu un generalist, dacă n-avea antecedente cardiace? De ce dr. Murray s-a mutat la Michael acasă şi de ce şi-a închis cabinetul cu 8 zile înainte de accident? De ce unii spun că era în plină formă, iar alţii că era pe ducă?

Atacul de cord

Pe la ora 12,00, Michael a căzut în living, sub ochii mezinului şi nu s-a mai ridicat. Erau de faţă mai multe persoane, deşi iniţial s-a zis că a fost descoperit tîrziu. Dr. Murray a sărit direct să-l resusciteze. Cum şi de ce a ajuns în camera doctorului, unde l-au găsit paramedicii? De ce cardiologul îl resuscita pe pat, o manevră inutilă dacă nu e făcută pe o suprafaţă tare? De ce nimeni n-a chemat ambulanţa imediat şi toţi au aşteptat să permită dr. Murray acest lucru? De ce acelaşi doctor spune că n-a găsit un telefon şi că nu ştia adresa la care locuia permanent şi el? De ce dacă pacientul nu respira nu s-au folosit tuburile de oxigen? De ce apelantul la 911, neidentificat încă, a spus că „un domn nu respiră“, în loc să spună numele lui Michael? De ce vocea lui era lipsită de emoţii? De ce operatorul n-a întrebat dacă pacientul are puls, o întrebare standard, de altfel? Cît de inconştient trebuie să fi fost dr. Murray să-i facă o injecţie ucigaşă? Şi, în fine, dacă doctorul zice că nu i-a făcut nicio injecţie, de ce Michael şi-a administrat singur anestezicul? Voia să doarmă în miezul zilei? De ce injecţia nu şi-a făcut efectul şi a mai fost conştient încă o oră şi jumătate?

Medici şi paramedici

Michael locuia la 5 minute de spitalul UCLA, salvarea a ajuns în 20 de minute. Din moment ce numele lui Michael nu fusese rostit în apelul de urgenţă, de ce paparazzi erau deja la reşedinţa lui? De ce tocmai de la un ziar norvegian? De ce ambulanţa nu se grăbea să iasă din curte? Ca să fie timp măcar pentru o poză? De ce n-a pornit sirena, dacă pacientul era pe moarte? Cum de acel paparazzo a reuşit să fotografieze cu atîta claritate interiorul salvării prin geamul fumuriu? Şi în fond, cine este acel tînăr din poză? Mulţi spun că nu e Michael, are sprîncenele negre, starul le avea gri. Are un nas mai lung, întreg, nu cum spuneau legiştii, rupt de la atîtea manevre de resuscitare. Nu e deloc chel. Iar pe urechea stîngă, tocmai în locul unde se ştia că îi lipseşte o bucată, este un clips medical. De ce masca de oxigen e pusă aiurea, pe maxilar, şi nu pe gură?

Certificatul de deces

De ce medicii de la UCLA, renumiţi că aduc morţii la viaţă chiar şi după două ore şi jumătate de la atacul de cord, n-au reuşit să-l salveze şi pe Michael? De ce a fost dus la morgă cu elicopterul? De ce atîta grabă, iar cînd avea încă puls, s-a trimis o maşină? S-a mişcat sau nu trupul din elicopter înfăşurat în cearşafuri, aşa cum arată filmarea CNN? Era sau nu un corp omenesc obiectul plat trîntit pe targă, uşor de se ridica la fiecare zdruncinătură? Unde era dr. Murray în acest timp? Se ştie că a dispărut mai bine de 24 de ore. Acelaşi doctor a refuzat să semneze certificatul de deces. Dar de ce nici azi acest certificat nu e semnat de un medic? De ce pe act e trecută adresa părinţilor lui Michael, şi nu a lui? De ce nu e precizat locul înmormîntării, aşa cum cere legea?

Memorialul

Aşa cum a promis, Michael s-a întîlnit cu fanii în iulie, dar el era în sicriu. Dar era oare acolo cu adevărat? De ce n-a fost ridicat capacul, aşa cum s-a făcut la moartea lui James Brown? S-a bănuit că faţa lui a fost distrusă la resuscitare, dar La Toya spunea că arăta foarte bine. De ce a fost o ceremonie pentru rude, adică iehovistă, şi nu pentru Michael, care era islamist? De ce toţi invitaţii aveau ochelari fumurii? Ca să nu se vadă lacrimile, s-a spus. Şi dacă lacrimile n-au existat? Toată presa a notat că familia şi prietenii lui Michael au fost falşi şi lipsiţi de sentimente. De fapt, care prieteni? John Mayer, Queen Latifah, Jennifer Hudson nu l-au cunoscut pe defunct, Brooke Shields nu-l mai văzuse de 18 ani, iar Usher şi Mariah Carey l-au întîlnit de vreo două ori. În schimb, cei mai dragi prieteni, Liz Taylor, Diana Ross, Oprah, Uri Geller au refuzat să fie de faţă. De ce oare? De ce Janet şi Paris au vorbit la prezent de Michael? De ce mezinul a fost atît de plictisit în faţa sicriului tatălui lui, încît mesteca gumă, la fel ca bunicul? De ce Paris a încercat să plîngă, dar n-a reuşit? De ce după ce mătuşa a scos-o de pe scenă, fetiţa a rîs voioasă? Şi, nu în ultimul rînd, de ce finalul spectacolului a dat fiori milioanelor de oameni care au văzut proiectată fraza: „I AM ALIVE“?

Ancheta

Poliţia din Los Angeles e în mijlocul anchetei, căutînd să afle ce s-a întîmplat. Numai că înregistrările camerelor de supraveghere din interior şi exterior au dispărut misterios. Fiecare medic din anturajul lui Michael e verificat dacă i-a prescris reţete de medicamente periculoase, unele interzise pentru uzul la domiciliu. Încă nu s-a descoperit nimic. Nici legiştii nu stau prea bine. Mai au nevoie de încă două săptămîni pentru a da rezultatele testelor toxicologice. La tehnologia de azi, chiar aşa mult să dureze? Dacă era vorba de un om încă viu, îl lăsau 6 săptămîni fără tratament? De ce autopsia privată s-a finalizat (fără comunicarea concluziilor, însă), iar cea oficială are nevoie de timp dublu? De ce tot ce apare esenţial în acest caz vine de la TMZ, publicaţia americană care a aflat prima că Michael e mort? De ce acelaşi TMZ a publicat o scrisoare medicală din 2002 în care doctorul vorbeşte criptat şi în care apare îngroşată expresia „This Is It“? De ce angajaţii care erau în casă în momentul morţii au fost concediaţi? De ce s-a permis familiei să intre în casă şi să ia lucruri, înainte de ridicarea amprentelor? De ce nimeni n-a interogat-o pe Carmencita Bernarda Fernández Galván, spălătoreasa de la spital despre care se spune că ar fi mărturisit: „Ieşisem din spălătoria de la subsol, cînd un grup m-a împins, iar în mijloc era Michael Jackson. Nu mi-a venit să cred ce am văzut. Cînd m-am întors pe secţie, am auzit că MJ a murit. Şi eu îl văzusem cu ochii mei!“.

Ipoteze şi motive

Desigur, toate aceste enigme au o logică şi vor veni cît de curînd şi explicaţiile. Dar pînă atunci, ne frămîntăm încercînd să aflăm ce s-a întîmplat. În versurile scrise chiar de el, găsim referiri la evadare, dispariţie, moarte, aluzii la o posibilă înscenare a sfîrşitului lui care, era convins că va fi identic cu cel al lui Elvis Presley. Ultimul său cîntec, scos la iveală tot de TMZ, se numeşte „Ţinutul fără nume“, iar mintea fanilor s-a aprins crezînd că Michael ar fi acum viu şi nevătămat. De ce avem o singură fotografie cu el mort, şi aia controversată? De ce doi dintre fraţii lui şi mulţi prieteni nu au fost curioşi să-l vadă în sicriu? Michael şi-ar fi putut înscena moartea. Numai el, cu ieşirile lui originale de pe scenă, ar fi putut să pună la cale acest scenariu. Totuşi, de ce atîtea greşeli? Uneori, Michael le făcea farse reporterilor, trimiţînd ambulanţa cu un manechin pe targă. Mulţi spun că era îngropat în datorii şi moartea l-ar fi salvat. Dar turneul l-ar fi îmbogăţit. Alţii spun că se temea că nu va face faţă celor 50 de concerte. Dar la repetiţii n-a vrut să bea nici măcar o gură de apă, a dansat tot timpul. De ce l-ar fi ucis doctorii, cînd era mai rentabil să-l ţină în viaţă şi să cîştige de pe urma lui? Unii cred că se săturase şi voia să trăiască liniştit. Unde poţi fi cu adevărat izolat, dacă eşti Michael Jackson? În sfîrşit, există o teorie care spune că Michael s-ar fi sinucis şi se încearcă acoperirea laşităţii lui cu o crimă. De ce familia Jackson ascunde sicriul cu atîta îndîrjire? De ce nu ni-l arată odată ca să se termine toată povestea?

Michael e în România?

• Cei care cred că Michael n-a murit speră că se ascunde în Mexic, Canada şi Marea Britanie. Un clarvăzător pe nume Derek Clontz susţine că e în Ungaria sau Rusia. Dar ipoteza cea mai fantasmagorică aparţine celui ce îşi spune Father Lingyu Fu din Napoli. El e convins că nu Michael a murit, ci Dimitrie Drăghicescu, un român de 47 de ani care a acceptat să joace acest rol pentru că oricum era bolnav, în stadiu terminal. Scenariul a fost pus la punct din timp, de trei ani Dimitrie îşi făcea operaţii estetice ca să semene cu megastarul. Chiar şi amprentele au fost modificate, de-aia Michael avea mereu vîrfurile degetelor bandajate cu leucoplast. Românul l-a mai înlocuit şi cu alte ocazii, iar familia lui a fost recompensată regeşte pentru sacrificiu. Întrebarea e, dacă Dimitrie a făcut schimb cu Michael, atunci Michael se ascunde în România?
avatar
Miana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 899
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 46

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Diana.. la data de Mier Sept 09, 2009 2:08 am

la multi ani de Sfanta Maria!!
cu privire la articol.... nu cred ca Michael si-a inscenat moartea..nu-si mintea fanii in halul asta..
din cate am vazut eu la repetitii arata bine..insa o injectie cu propofol a distrus visul a milioane de fani..cel de al vedea din nou pe scena pe Rege...propofolul e un anestezic foarte puternic...averea lui Michael era destul de mare ca sa acopere datoriile...la conferinta de presa nu a aparut el...din pacate..nu stiu motivul si cred ca nimeni nu-l stie inafara de Mike.....pe mine una ma doare foarte tare faptul ca presa fabuleaza si nu-i respecta memoria....daca si-a inscenat moartea(ceea ce eu nu cred nici in ruptul capului)..e din vina ziaristilor...si sper sa plateasca foarte scump pentru ca i-au distrus viata lui Michael...Dumnezeu le vede pe toate... Sad
avatar
Diana..
Invincibile
Invincibile

Numarul mesajelor : 933
Reputatie : 7
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 23
Localizare : Suceava

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Miana la data de Mier Sept 09, 2009 2:10 am

nici eu nu cred ca el a facut asa ceva....vreau doar sa aflu parerea despre asta nicidecum sa credeti ca il urasc pe Mike,dimpotriva desi el nu mai este eu il VOI IUBI toata viata
avatar
Miana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 899
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 46

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Diana.. la data de Mier Sept 09, 2009 2:15 am

Miana a scris:nici eu nu cred ca el a facut asa ceva....vreau doar sa aflu parerea despre asta nicidecum sa credeti ca il urasc pe Mike,dimpotriva desi el nu mai este eu il VOI IUBI toata viata
stiu asta....nici nu am crezut ca-l urasti pe Mike
avatar
Diana..
Invincibile
Invincibile

Numarul mesajelor : 933
Reputatie : 7
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 23
Localizare : Suceava

Sus In jos

TEORIA CONSPIRATIEI!

Mesaj  CC la data de Mier Sept 09, 2009 6:46 am

TOATE SANT INTOXICARI!INVENTIILE CELOR CARE L-AU DISTRUS SI NICI ACUM,NU RENUNTA!SACALII!M.J A FOST ASASINAT!CONRAD MURRAY E VINOVAT!A FOST PLATIT SA-L OMOARE!NENOROCITII!SA PLATEASCA!M.J ERA MORT DE APROAPE DOUA ORE CAND AU VENIT PARAMEDICII!MURRAY A CHEMAT AMBULANTA DUPA 50 MIN?DE CE?ASTA TREBUIE SA AFLE POLITIA!A STAT DE VORBA CU TREI PERSOANE LA TELEFON IN CELE 50 MIN?CU CINE SI IN CE SCOP?

CC
Off The Wall
Off The Wall

Numarul mesajelor : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Miana la data de Mier Sept 09, 2009 10:32 pm

da ai dreptate si iti repet si tie acelasi lucru nici eu nu cred dar am scris doar sa aflu parerea voastra
avatar
Miana
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 899
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 46

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Admin la data de Joi Sept 10, 2009 8:40 pm

CC a scris:TOATE SANT INTOXICARI!INVENTIILE CELOR CARE L-AU DISTRUS SI NICI ACUM,NU RENUNTA!SACALII!M.J A FOST ASASINAT!CONRAD MURRAY E VINOVAT!A FOST PLATIT SA-L OMOARE!NENOROCITII!SA PLATEASCA!M.J ERA MORT DE APROAPE DOUA ORE CAND AU VENIT PARAMEDICII!MURRAY A CHEMAT AMBULANTA DUPA 50 MIN?DE CE?ASTA TREBUIE SA AFLE POLITIA!A STAT DE VORBA CU TREI PERSOANE LA TELEFON IN CELE 50 MIN?CU CINE SI IN CE SCOP?
ca bine zici!!
avatar
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 659
Reputatie : 5
Data de inscriere : 30/08/2009
Varsta : 22
Localizare : galati

http://michaeljackson.forumulmeu.ro

Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Vizitato la data de Sam Sept 26, 2009 6:11 pm

ipoteze de la pauzibil la ridicol Smile
moartea lui e si acum un mister si asta alimenteaza imaginatia multora....mai ales ale tabloizilor fara trafic pe site.. un cuvant pt ei? nu ..doua: "f..k'em"
ai uitat sa mentionezi si teoria cu illuminati adica francmasoni
si ce cauta uri geller la spital in momentul ala
si de ce moartea a anuntat-o jermaine si nu coronerul asa cum se face.
si oooffff cate mai sunt
parerea mea? uitati-va ce se intampla : carti, reviste, cd-uri, dvd-uri, filme omagiale de vanzare la orice chiosc.... nu mai vb de tricouri , emisiuni, monumente, afise ,party-uri, haine...totul inscriptionat cu numele lui si cu macar o poza acolo...toti se fac ca il plang si se bat cu pumnul in piept ca ce mari fani au fost ei.l..ughhh disgusting.........worldwide bullshit....cum zicea un amic de-al meu pe blog...(el nu a fost fan) : iti multumim michael ca ne-ai lasat sa facem glume despre tine...
Mie una mi-e scarba de ce vad pt ca imi dau seama ca era intr-adevar mai valoros mort decat viu ... el a semnat pt 10 concerte pe care oricum nu stiu cat de bine putea sa le duca in halul in care era ...din 10 au devanit 50 peste noapte ...dar el se straduia sa faca fata.... acum ...50 de concerte e greu si pt un om tanar, mike insa avea o varsta, si nu mai concertase de mult ...si apoi cei de la aeg nu puteau fi siguri de succesul seriei si nici de faptul ca mike ar fi putut sa duca la bun sfarsit asta....so....mi se pare logic ca au incercat si din pacate au si reusit sa-l lichideze. Michael are singura vina ca nu s-a descotorosit de ei cand trebuia ...daca imi aduc bine aminte si in perioada procesului au incercat sa-l termine ... deci trebuia sa fie mai vigilent .... poate n-a avut incotro ...nu stiu ...oricum cred ca mike avea ceva idee ca ii este pusa viata in pericol ....
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: PARERI SI TEORII

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum